Slayt ile Şişme Tema Parkı Dışında, Şişme Çocuklarımızın Eğlenceli Kara Oyunları

Temel bilgi
Menşe yeri: Guangzhou Çin
Marka adı: Asia Inflatable-toy
Sertifika: EN71, EN1496, CE
Model numarası:
Min sipariş miktarı: 1 pc
Fiyat: Negotiation
Ambalaj bilgileri: PVC branda torba veya karton kutu
Teslim süresi: gereği olarak
Ödeme koşulları: T / T firmamız hesabına veya Western Union için
Yetenek temini: 800 adet / ay

Slayt ile Açık Şişme Fun City, Şişme Çocuklarımızın Eğlenceli Kara Oyunları

Çocuklar için bir hayal ülkesi, çocuklar için eğlenceli bir dünya, şişme işlevsellik / şişme oyun alanı / yumuşak oyun.

Çocuklar için mükemmel eğlence oyunları, anne güvenliği hakkında endişelenmeyin ve çocuklar yarım gün boyunca içeride oynayabilir. Kovalamak, zıplamak, tırmanmak, zıplamak, çığlık atmak ...

Özellikler:

Malzeme Vinil, PVC branda, ftalat içermez, EN71, ASTM standardına uygundur
Boyut 12mL x 8mW x 5.5mH veya müşteri boyutu
Adedi 1 parça
üfleyici CE (220V, 50HZ) veya UL (110V, 60HZ), 1.5KW ve 1.1KW, özelleştirilmiş fişli üfleyiciler
Örnekleme zamanı 7-12 gün
Paketleme Körükler için Funcityand karton için PVC çanta
Logo Dijital baskı, ipek baskı, el sanatları için kullanılabilir
Aksesuarlar

Tamir takımı (2 adet pvc branda malzemesi, 1 adet tutkal).

Sipariş edilecek levha (şerit malzeme veya pvc branda malzemesi)

Nakliye Deniz, hava, ekspres tavsiye edilmez, bu yüzden bunun için ağırlık.
Ödeme Şirket hesabına T / T veya Western union
fabrika denetimi ICTI, GSV
kullanım Okul ve çocuk parkı eğlencesi, hayvanat bahçesi, ev partisi kiralama işi, spor merkezi vb.

Anahtar özellik

Cometetive fabrika çıkış fiyatı

Sıkı kalite kontrol systerm nedeniyle yüksek kalite, kötü izin verilmez.

Sorgulama, tasarım, satış hizmeti zamanında esnek ve verimli

İnsana ve çevreye zarar vermez

2007'den beri 8 yıllık üretim tecrübesi

Referans için daha fazla stil

Üretim teknolojisi

1. hammadde ve çalışmahane fabrikada görünümü


2.Double iç ve dış dikiş; Gerilim taşıyan parçalar ve ek parçalar için dörtlü dikiş;


3. hava durdurma üst, güvenli kapak / geri akış flap hava üfleyici tüp içinde üfleyici sevdim

elektrik kazayla aniden kesildiğinde, kapak hava tahliyesini yavaşlatabilir, çocuklar engelleri bırakmak için yeterli zamana sahip olabilirler.

4. logo ve karikatür resim baskısı

Dijital baskı, İpek baskı, el boyama vb. Baskıyı serbest bırakan ve UV dayanımı sağlayan koruyucu yağ ile.

5. fermuar kapağı ve dayanıklı T-fermuar (kullanımdan sonra hızla söndürmek için)


6.Anchor kayış ve Paslanmaz çelik D halka, yere fleksiyon için kum torbası ve halat

7.Acessories = Tamir takımları (ücretsiz) + üfleyiciler (ücretsiz değil)

SSS ve Cevaplar

01: Yerimin boyutunu değiştirebilir miyim?
Cevap: evet. Listelenen varsayılan boyut referans içindir, kullanımınıza uygulamak için yeniden tasarlayabiliriz


02: Hangi malzemeyi kullandın?
Cevap: Dayanıklı Plato PVC Tente, oyuncak standardı için EN14960 / CE / EN71 / SGS sertifikası ile birlikte kullanılır.

03. En sevdiğim resmi ve işletme logosunu ürünlere basabilir misiniz?
Cevap: Evet, dijital baskı, el arabası, ipek baskı var, Photoshop, Coredraw, Adobe Illustrate formatındaki resimleri gönderebilirseniz işler çok daha kolay olacaktır.


04. Üfleyicileriniz CE / UL gereksinimlerini karşılıyor mu?
Cevap: Körüklerimiz CE, UL sertifikasını geçti.

05.Özel olarak bir tane tasarlayabilir misiniz?
Cevap: Evet, bize ayrıntılarınızı ve gereksinimlerinizin bir taslağını veya resmini gönderin; size en iyi fiyat teklifini vereceğiz.

06.Bunun için herhangi bir aksesuar var mı?
Cevap: şişme oyunlar dahil, blower veya pompa, tamir takımları, vb

07.Bir siparişi nasıl başlatabilirim?

Cevap: Bir sipariş tam ödeme veya yarı ödeme ile başlayacak, bittiğinde kontrol için fotoğraf göndereceğim. Dinleme ödeme teslim etmeden önce dengeli.

08. 1-2 parça almayı planlıyorsam ne kadar bekleyeceğim?
Cevap: 1 adet düzenli üretim süresi en fazla 20 gün, transit süresi hariç 7-12days.

Hakkımızda

2007'den bu yana şişme ürünlerin üretiminde 8 yıllık deneyime sahip ürünlerimiz şu ana kadar:

01. Şişme oyuncaklar : kabarık kaleler, slayt, açılan oyunlar, engel kursu, spor oyunları, işlevsellik, vb.

02. Reklam Sisme : Kemer, Hava Dansçı, Dev modeller, Balonlar, açık film ekran, vb.

03. Hava geçirmez şişme : zorb top, tampon top, su topu, su kayağı tüpleri, su parkları, vb.

04. led ile şişme : balon, şişme duvar, asılı yıldız, zemin sütun / sütun, modelleri, vb

05. Şişme çadır, şişme çadır , şişme kubbe çadır, şişme paintball alanı / paintball arena.

Web sitemizde durduğunuz ve herhangi bir sorunuz için teşekkür ederiz, lütfen doğrudan benimle iletişime geçin. En iyi satış hizmeti verilecek ve kazan-kazan durumu bizim neyin peşinde olduğumuz ve gelecekte her zaman şirket kültürümüz olacak.

Web sitemizi ziyaret ettiğiniz için çok mutluyuz. Hem hizmet hem de ürün beklentilerinizi karşılamak için son derece sıkı çalışacağımıza söz veriyoruz. Nihai hedefimiz işinizi ve güveninizi kazanmak, yeni iş dünyasında zorlanmaya devam etmektir.

Profesyonel bir fabrika arayan orta erkekseniz;

iyi fiyat ile yüksek kaliteli şişme satın almak istiyorsanız,

güzel bir partner arıyorsanız;

Sorunuz için bekliyorum.

İletişim bilgileri
Mr zuo

Telefon numarası : +8615820281967

Naber : 8615018793921