El Baskı ile Dayanıklı 0.55mm PVC Taroaulin Şişme Su Parkı

Temel bilgi
Menşe yeri: Çin'de Guangzhou
Marka adı: asia
Sertifika: CE,UL
Model numarası: Su Parkı
Min sipariş miktarı: 1 adet
Fiyat: USD3000-USD9000
Ambalaj bilgileri: Şeffaf Ambalaj Film + 210D Oxford çanta + Karton
Teslim süresi: Ödemenizi aldıktan sonra 7-12 gün
Ödeme koşulları: Western Union, T/T
Yetenek temini: Ayda 20 adet

Yeni Proje Eğlence Parkı Slayt ve Havuz ile Şişme Su Zemin Parkı

Bu şişme su parkı, genellikle Şişme Slayt ve Su Havuzu ile birleştirilen yeni bir kombine Şişme Oyunudur. İnsanlar suda eğlenmek için merdivenle Şişme Su Havuzuna tırmanabilirler. Ayrıca, ayrı Hava Yastığı ve adımlar ile Şişme Slaytlar tırmanabilir, o zaman çok eğlenceli ve heyecan verici su ile tüm yol aşağı kaydırabilirsiniz!

Malzeme: Su havuzu için 1150g / m2 (32 oz.) 1000D 0.9mm PVC branda,
Şişirilebilir slaytlar için 610g / m2 (18 oz.) 1000D 0.55mm PVC branda;
veya müşterilerin tercih ettiği malzeme.
Boyut: Havuz boyutu: Çap 16m, 20m, 25m, vb.
Slayt Boyutu: 8-20m, havuz için özelleştirilebilir
Ağırlık: 400-1200kg
Garanti 3 yıl
Baskı: El Baskı, Bilgisayar Baskı veya İpek Baskı Tamam.
İşçilik: Hassas Parçalar İçin Çift / Dörtlü Dikiş veya Daha Fazla Dikişle Dikilir
Aksesuar: 1 adet CE / UL Belgeli Blower, Tamir Takımları
Teslimat süresi: Mevduat aldıktan sonra 30 iş günü
paketleyin: Halı İç ve Dış PVC Çanta
Özel Ambalaj Talebi Kabul Edilebilir
OEM / ODM Evet
Sevkiyat şartları: Deniz Yoluyla (Yaklaşık 10 ila 30 Gün)
Hava Yoluyla (Yaklaşık 5-8day)
Express tarafından (Yaklaşık 3-6 Gün)
Ödeme şartları: T / T Veya Westernunion Mevduat Olarak% 30, Göndermeden Önce Denge






SSS
Soru 1. Dikili şişirilebilir ürünler ile mühürlü ürünler arasındaki farklar nelerdir?
Cevap: şişme dikili öğeleri sürekli üfleme gerekir. Mühürlü eşyalar ısı kaynağı teknolojisi ile işlenir ve sadece bir kez havaya uçurulması gerekir. Genellikle dikilen ürünler Mühürlü ürünlerden daha düşük maliyetlerdir.

Soru 2. Can Ben kişisel şirket logosu veya ifadeler ile özel tasarım?
Cevap: tüm şişme için, customerized logo ve ifadeler mevcuttur. Ve biz tasarım önce üretim ile onaylamak, böylece kesinlikle gerçek kullanım için ne istediğinizi alacak.

Soru 3. ne tür ödeme kabul ediyorsunuz?
Cevap: Biz tercih T / T, batı Birliği. Sipariş <5000 $ için,% 50 depozito tercih ediyoruz.

Soru 4. üretmek için ne kadar sürer?
Cevap: hepsi bağlıdır, büyük miktarda daha fazla zamana ihtiyacınız olacak. Mevduat aldıktan sonra tasarımla başlayacağız. Tasarım onaylandıktan sonra, üretimi ayarlayacağız. Genellikle, üretim yaklaşık 2-3 hafta sürecektir. (Acil sipariş hariç)

Soru 5. teslimat için ne kadar sürer?
Cevap: ekspres ve hava yoluyla yaklaşık 7 gün sürer, deniz yoluyla yaklaşık 25 ~ 35 gün sürer olacak.

Soru 6. bir üretici veya bir ticaret şirketi mısınız? Şirketiniz herhangi bir sertifika veriyor mu?
Cevap: biz bir şişme üreticisi 10 yıldan fazla tecrübesi ile. CE, EN14960, UL, ROHS ve diğer sertifikalarımız var.

Soru 7. Körükler / pompalar, tamir takımları gibi aksesuarlar sunuyor musunuz?
Cevap: Evet, her öğe yeterli CE / UL üfleyiciler ile donatılmış / pompalar (ülkenizdeki elektrik sistemine göre) ve tamir takımları.

Soru 8. teslimattan önce kalitesini kontrol Edebilirsiniz?
Cevap: Evet, üretim bittikten sonra, kontrol etmek için size resim göndereceğiz. Kalitesini kontrol etmek bizim fabrika ziyaret hoş geldiniz.






İletişim bilgileri
Mr zuo

Telefon numarası : +8615820281967

Naber : 8615018793921