İnteraktif Eğlence İçin Açık ve Kapalı Şişme Spor Oyunları Özelleştirilmiş Boyut

Temel bilgi
Menşe yeri: Guangzhou Çin
Marka adı: Asia
Sertifika: CE,UL
Model numarası: Bir şişme şişme vurmak
Min sipariş miktarı: 1 adet
Fiyat: negotiation
Ambalaj bilgileri: PVC çanta + Karton
Teslim süresi: sonra 7-12 gün ödeme almak
Ödeme koşulları: Western Union, T/T
Yetenek temini: her ay 100 adet

Açık ve kapalı spor oyun şişme interaktif eğlence için bir köstebek vurmak

Şişme İnsan Patlat-A-Mole Yeni stil 7 oyuncu oyunu!
Oynamak için, bir seferde 6 oyuncu, 7. oyuncu orta delikte dururken, şişirilebilir tarafın kenarlarındaki renkli deliklere tırmanır. HIT hedeflerine vurarak puan alıyorsunuz, ancak kaybettiğinizde isabet ettiğinde, skor tahtası takım puanını tutacaktır.
Heyecan verici, fanatik ve son derece eğlenceli bir oyun!


Şartname:

isim

Açık ve kapalı spor oyun şişme interaktif eğlence için bir köstebek vurmak

Boyut

Kişiselleştirilebilir

Malzeme

Plato 18oz veya 0.55mm PVC branda, üç kat, (Su geçirmez, alev direnci, kurşun ve UV dayanımı yok)

Renk

Kişiselleştirilebilir

Garanti

3 yıl

Baskı

Dijital baskı veya Serigrafi baskı mevcuttur

üfleyici

CE / UL hava üfleyici

Aksesuarlar

CE / UL hava üfleyici, tamir takımları, uygun tapa

Adedi

1 parça

Nakliye yolu

Deniz, Hava, Ekspres, istediğiniz gibi

Teslimat süresi

Mevduat aldıktan sonra 7-15 gün

Sertifikalar

CE SGS, ULCE / UL


Ürün özelliği:


1). Şişme 10 yıldan fazla üretim tecrübesi
2). Profesyonel tasarımcı fikrinizi gerçek ürünlere dönüştürdü
3). Gözler oyuncular, çocuklar ve yetişkinler için odaklanır.
4). Yaygın olarak kullanılan: Partiler, Lunapark, Kiralama işi, Okul eğitimi; Festivaller;

Daha fazla detay:

Malzeme:

Malzeme 0.55mm pvc brandadır.
Fonksiyon su geçirmez, yangın geciktirici, kurşun güvenli, anti-UV ve toksik değildir.

Kalite kontrol:

Biz sıkı QC sistemi var, teslimattan önce tüm öğeler fabrikada 24 saat boyunca test edecek, bizim QC kişi tüm ayrıntıları farklı gereksinimleri olarak kontrol edecek.

Üretim:

1) İç ve dış kısımda çift dikiş.
2) Gerilim taşıyan parçalar ve ek parçalar için dörtlü dikiş.
3) Naylon / pvc branda dokuma bazı parçalar için güçlendirir.
4) Sıvı koruma filmi ile korunan tam dijital baskı.

Sertifika:

Tüm ürünlerimiz CE / UL sertifikalarına sahiptir ve şişme eğlence ekipmanları için EN14920 standartlarına uygundur. Hem satış hem de kiralama işinde tecrübeli servisimiz, ticari kalite notumuz ve çok iyi whosale fiyatı ile tercihiniz arasındayız.

Bizim avantajlarımız:

1. iyi ve yüksek kalite kontrol
2. hızlı teslimat
3. yeni ürün
4. müşteri tasarım ve logosu hoş geldiniz
5. Rekabetçi Fiyatlar
6. Hediyeler veya eğlence parkı için uygun
7.Earth dostu Ürünler
8. çeşitli tasarım
9. küçük sipariş kabul edilebilir
10.ODM ve OEM Kabul

Ürünleri göster:

SSS:

Soru 1. Dikili şişme eşyalar ile mühürlü eşyalar arasındaki farklar nelerdir?
Cevap: Şişirilebilir dikili öğelerin sürekli olarak üflenmesi gerekir. Mühürlü ürün ısı kaynak teknolojisi ile işlenir ve sadece bir kez havaya uçurmak gerekir. Genellikle dikilmiş ürünler Mühürlü ürünlerden daha düşük maliyetlerdir.

Soru 2. Kişisel şirket logosu veya ifadesiyle özel tasarım yapabilir miyim?
Cevap: Tüm şişmelerimiz için, müşteri logosu ve ifadeleri mevcuttur. Ve üretimden önce tasarımı sizinle birlikte onaylayacağız, bu yüzden kesinlikle gerçek kullanım için ne istediğinizi alacaksınız.

Soru 3. Ne tür bir ödeme kabul ediyorsunuz?
Cevap: T / T, Batı Birliği'ni tercih ediyoruz. <5000 ABD Doları sipariş için% 50 depozito tercih ediyoruz.

Soru 4. Üretimi ne kadar sürer?
Cevap: Her şey değişir, büyük miktar daha fazla zamana ihtiyaç duyacaktır. Depozito alındıktan sonra tasarıma başlayacağız. Tasarım onaylandıktan sonra, üretimi ayarlayacağız. Genellikle, üretim yaklaşık 2-3 hafta sürer. (Acil sipariş için istisna)

Soru 5. Teslimat için ne kadar sürecek?
Cevap: Ekspres ve hava yaklaşık 7 gün sürecek, deniz yoluyla ise yaklaşık 25 ~ 35 gün sürecek.

Soru 6. Bir üretici veya ticaret şirketi misiniz? Şirketiniz sertifika veriyor mu?
Cevap: biz 10 yıldan fazla deneyime sahip bir şişme üreticisi. CE, EN14960, UL, ROHS ve diğer sertifikalara sahibiz.

Soru 7. Üfleyici / pompa, tamir takımı gibi aksesuarlar sunuyor musunuz?
Cevap: Evet, her bir ürün (ülkenizdeki elektrik sistemine göre) yeterli CE / UL üfleyiciler / pompalar ve tamir takımlarıyla donatılmıştır.

Soru 8. Teslimattan önce kaliteyi kontrol edebilir miyim?
Cevap: Evet, üretim bittiğinde kontrol edilecek fotoğrafları size göndereceğiz. Kaliteyi kontrol etmek için fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

İletişim bilgileri
Mr zuo

Telefon numarası : +8615820281967

Naber : 8615018793921